Nous projectes: Ycom.cat, nou portal d’informació sobre TIC i social media

Aquests dies he començat a col•laborar com redactor del àrea de social media a la web Ycom.cat, un nou portal d’informació i recursos per a persones i empreses interessades en el món de les xarxes socials, la comunicació, les noves tecnologies i el àmbit audiovisual.

Aquesta web significa el primer pas d’un grup de joves que volen, amb el anomenat Projecte Y, crear un nou punt de trobada i referència de la comunitat 2.0 que s’expressa en català, per continuar impulsant la difusió de la cultura digital en llengua catalana.

Estic encantat de formar part d’aquest il•lusionant i ambiciós projecte, i des de el meu blog personal volia aprofitar per convidar-vos a conèixer aquest nou espai a la xarxa, i també per donar les gràcies per comptar amb mi als impulsors del projecte, l’Oriol Puig, l’Arnau Sanz, i la resta de companys.

Us esperem a Ycom.cat!!!

Els meus primers articles: